Party Verhuur

Feestje ? Tafels, stoelen, bar, biertap en glazen nodig?

 

Barkruk

€ 1,75

Ideale stapelbare barkruk en te gebruiken voor veel doeleinden. Gemakkelijk te vervoeren met steekwagen of de bijhorende trolley en stapelbaar tot 10 stuks.


De barkruk is ook beschikbaar met een ander onderstel of andere kleur zitting.

Barrel

€ 15,00

Een kunststof polyethyleen vat met een echte houten uitstraling. De statafel variant is uitermate geschikt als statafel. Daarnaast is deze barrel niet zo zwaar als een houten vat, hierdoor is het mogelijk om de barrel met 1 persoon op te tillen. Verder is er de mogelijkheid om hem te verzwaren met water of zand. Eventueel aan te bieden als alternatief van een gewone statafel.

Bierbank

€ 8,75

Dit is de gehele combinatie van twee bierbanken (220 x 25 cm) en een biertafel.

Bijzetbuffet

€ 25,00

Diner Tafel Lang 183cm

€ 8,50

Deze rechte klaptafel is de populairste versie in zijn assortiment. De klaptafel heeft een zwart onderstel met een 18 mm multiplex tafelblad voorzien van een aluminium stootrand.

Diner Tafel Rond 122cm

€ 7,50

Deze ronde klaptafel heeft een diameter van 122 cm. De klaptafel heeft een zwart frame met een 18 mm multiplex tafelblad voorzien van een aluminium stootrand.

Diner Tafel Rond 152cm

€ 8,50

Deze ronde klaptafel heeft een diameter van 152 cm. De klaptafel heeft een zwart frame met een 18 mm multiplex tafelblad voorzien van een aluminium stootrand.

Feestverlichting

€ 17,50

Prikkabel van 20 meter met gekleurde led-lampen
Gebaksbordje met vork

€ 0,35

Gebaksbord met gebaksvork per stuk
Glaswerk

Huurprijs op aanvraag

Fris, wijn en bierglazen.

Als glaswerk niet is toegestaan of niet gewenst: we hebben ook kunstof glazen (koop).

Hangtafel

€ 6,00

Tafelrok is apart verkrijgbaar
Kapstok

€ 17,50

Voorkom chaos in de garderobe tijdens uw evenement met een 50 haaks garderoberek. Eenvoudige extra kapstokken toevoegen aan uw evenement
Kleine gebruiksvriendelijke tapinstallatie

€ 30,00

Een eenvoudig te wisselen Brewlock fust erin, stekker in het stopcontact en een paar minuten later is de tapinstallatie gereed om een professioneel biertje te tappen op circa 2 Celcius, Geen slangen of gesleep met koolzuurflessen. Het kleine apparaat neemt weinig ruimte in en past daarom overal, kleinere cafés, restaurants, hotelbars of privé feestjes. Miba verhuurt deze installatie op een karretje met afzet ruimte voor schone glazen. Eenvoudige bediening en perfect getapt pils wat wil je nog meer Wij hebben Brewlock fusten met : Heineken , Heineken 0.0, Aflligem Blond, Birra Moretti en Edelweiss.
Koelkast 320 Liter

€ 35 indien ook drank wordt afgenomen. € 40 zonder drankafname.

Koelkasten worden geleverd op rvs trolleys en zijn daarom makkelijk overal te plaatsen. Er passen ongeveer 10 grote kratten bier in. Alle koelkasten zijn voorzien van binnen verlichting en een display deur.
Koelwagen

Huurprijs op aanvraag

Extra koelkast voor de drank niet voldoende? Met een handige koelwagen heb je geen enkel probleem om de hapjes en drankjes koel te bewaren. Inhoud 4,5 m³ of 9,75 m³. Vrieswagen kan ook. Elektriciteit: 220 is voldoende.
Koffiekop

€ 0,15

Koffiekop per stuk
Marktkraam

€ 20,00

De marktkraam heeft een solide constructie voor intensief en professioneel gebruik. De diepte van de marktkraam is 136 cm en de hoogte van het blad is 67 cm. Het dak dat voorzien is van een pvc dakzeil (brandwerend) met houten balken kan daarna eenvoudig bovenop het frame bevestigd worden.Er is ook een transportkar beschikbaar voor maximaal 5 marktkramen.

Mobile Tap

Huurprijs op aanvraag (vanaf 60,00)

MiBa Dranken beschikt over verschillende mobiele buffet taps. Alle taps zijn watergekoeld, hebben een spoelbak en hebben verschillende aansluit mogelijkheden.

Percolator

Huurprijs op aanvraag (vanaf € 5,00)

Wilt u uw gasten graag een kopje koffie aanbieden? Wij hebben verschillende maten percolators staan:
Percolator klein: 40 kopjes
Percolator Middel: 78 kopjes
Percolator Groot: 100 kopjes
Om het compleet te maken kunt u ook koffiekopjes en schoteltjes bij ons huren.

Plaszuil 1 persoons

Huurprijs op aanvraag (vanaf € 25)

Een plaszuil is een eenvoudige toiletvoorziening voor heren.<br />Voor een feestje of evenement waarbij een groot deel van de mannen alleen een urinoir nodig hebben. Op die wijze zijn de andere toiletvoorzieningen voor de dames.<br />De plaszuilen hebben geen rioolaansluiting nodig maar het kan wel.! <br />Wij kunnen U ook helpen met een toiletwagens of met douche cabines voor sport evenementen.<br />Vanwege de hygiëne worden de toiletvoorzieningen vanzelsprekend altijd apart vervoerd.
Plaszuil 4 persoons

Huurprijs op aanvraag (vanaf € 95)

Een plaszuil is een eenvoudige toiletvoorziening voor heren en een slimme manier om wildplassen te voorkomen bij grote evenementen. Door simpelweg een plaszuil neer te zetten, houdt u de omgeving van het evenement schoon en gaat het niet stinken. <br />De plaszuilen hebben geen rioolaansluiting nodig maar het kan wel.! <br />Wij kunnen U ook helpen met een toiletwagens of met douche cabines voor sport evenementen.<br />Vanwege de hygiëne worden de toiletvoorzieningen vanzelsprekend altijd apart vervoerd.
Springkussen

€ 85,00

Een springkussen huren is niet alleen super leuk en eenvoudig. Elk opblaasbaar springkussen wordt iedere keer bij ons gecontroleerd, je zult dus altijd een schoon, droog en veilig springkussen huren

Springkussen

€ 75,00

Een springkussen huren is super leuk en eenvoudig. Elk opblaasbaar springkussen wordt iedere keer bij ons gecontroleerd, je zult dus altijd een schoon, droog en veilig springkussen huren.
Springkussen met Glijbaan

€ 105,00

Een grote opblaasbare glijbaan super leuk en eenvoudig op te zetten. Elk opblaasbaar kussen wordt iedere keer bij ons gecontroleerd, je zult dus altijd een schoon, droog en veilig kussen huren

Stapelstoel

€ 3,00

De welbekende stackchair. De stoel heeft een metalen frame (hamerslag) van 20x20x1,2mm. De zitting en rugleuning beschikken over een dikke foam zitting, wat voor extra zitcomfort zorgt. Daarnaast is het stof geheel zwart en bevat het geen gele puntjes.

Stapelstoel

€ 3,00

De welbekende stackchair. De stoel heeft een metalen frame (hamerslag) van 20x20x1,2mm. Bovenaan is het frame met een kromming afgewerkt. De zitting en rugleuning beschikken over een dikke foam zitting, wat voor extra zitcomfort zorgt. Daarnaast is het stof geheel zwart en bevat het geen gele puntjes.

Tafelrok

€ 7,50

Eenvoudig en snel tafelrokken huren om de tafels in de ruimte voor uw evenement of feest helemaal af te maken.
Terrasheater

€ 30,00

Met deze terrasheater zorg je ervoor dat je ook tijdens de koudere dagen langer buiten kunt zitten. Deze eenvoudig te bedienen heater op gas geeft warmtebereik tot wel 25 m². Zo zit je er alle dagen van het jaar warmpjes bij. Je hoeft enkel een gastank met propaan- of butaangas te plaatsen en hem in te schakelen met de elektrische ontsteking. De gasheater is voorzien van wieltjes waarmee je hem gemakkelijk verplaatst. De omvalbeveiliging zorgt ervoor dat hij solide op zijn plek staat.
Prijs is excl gas,
Theeglas

€ 0,15

Thee glazen per stuk
Voorzetbuffet

€ 20,00

Alle prijzen zijn exclusief 21% of 9% btw

Bezorgkosten (brengen en ophalen):

Heusden € 11,95
Asten / Ommel / Someren € 15,95
Ospel / Liessel € 15,95
Deurne / Helmond € 25,00

-

-

Leveringscondities bij verhuur

Condities bij verhuur door MiBa Dranken

 • Prijzen gelden voor een periode van drie dagen (weekend).
 • Bezorging Voor Heusden, Asten, Ommel, Someren, Ospel, Liessel, Helmond en Deurne zijn er vaste tarieven. Buiten deze gemeentes tellen wij een tarief per gereden kilometer.
 • Lossen en laden dienen wij op gepaste afstand te doen en wij lossen altijd op het harde ondergrond, geen kelders of verdiepingen.
 • Overgebleven en onaangebroken kratten / drank worden terug genomen. Echter:
  • Speciaal bieren, sterke dranken en shotjes (ook corona en desperados) kunnen niet geretourneerd worden.
  • Aangebroken kratten bier, rose bier, malt, bruin of radler worden niet retour genomen. Enkel leeg of vol.
  • Volle flessen frisdrank en wijn (ongeopend) nemen wij mee retour
  • Blikwerk nemen wij niet retour.
  • Lege flessen wijn nemen we niet mee retour. Dit kan in de glasbak
  • De producten dienen droog en met aanwezigheid van de labels / etiketten aangeleverd te worden voor retour.
 • Alle gehuurde materialen worden schoon geleverd en ook weer schoon terug verwacht tenzij anders afgesproken.
  • Ook de plaszuilen dienen leeg & schoon geretourneerd te worden, indien dit niet het geval is hanteren wij hier schoonmaakkosten voor.
 • Het gehuurde elektrisch materiaal mag niet nat worden anders dan door functioneel gebruik. Schade veroorzaakt door wateroverlast, regen e.d. is voor rekening van de huurder.
 • De huurder is aansprakelijk voor het door hem gehuurd materiaal tot aan het tijdstip van ophalen.
 • Schade ontstaan tijdens de verhuur periode aan het materiaal wordt in rekening gebracht.
 • MiBa Dranken is niet aansprakelijk voor schade, als gevolg van gebruik van de gehuurde goederen.
 • Al het geleverde materiaal is en blijft eigendom van MiBa Dranken.
 • Prijzen zijn exclusief 21% of 9% BTW.


Bezorgkosten in de regio


Naar postcode

Wij leveren ook graag uw drank en overgebleven dranken worden weer retour genomen (zie leverings condities bij verhuur). U betaald dus alleen voor hetgene op is gegaan

Naar onze producten